Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

14 februari 2010

Sportief weekend

Een sportief weekend, vooral voor Daan. Zaterdag heeft hij zijn eerste crossloop. Natuurlijk gaat tout la famille mee om hem aan te moedigen in het Amsterdamse Bos. Onderweg is hij niet zenuwachtig, maar hij voelt wel wat in zijn buik. Dat begrijpen we, jongen! Duizend meter, en dat terwijl hij bij de training al moeite heeft om één rondje (400 m) uit te lopen. We drukken hem op het hart, niet te hard beginnen en het maakt niets uit hoeveelste je wordt, maar het is wel stoer als je hem helemaal uitloopt.

Aangekomen wordt het serieus. De nummer worden op de officiële AV Tempotruien gespeld, het parcours wordt verkend en er wordt warmgelopen. En dan om 14:10 uur, precies volgens schema, klinkt het startschot, uit een echt startpistool, waar Hugo nogal van onder de indruk is. Daar gaan ze, de mannen. Ze zijn stoer; wat lopen ze hard! En hij doet het, hij loopt hem uit, met z'n tong op z'n knieën!


De vertegenwoordiging van de AV Tempo C-pupillen

De rode truien zijn van Athlos, met het bruine mutsje erbij is Daan.


Met z'n tong op z'n .... De laatste meters knul!


En daar doe je het dan voor: twee dikke duimen van de trainer en een trotse blik van je kleine broertje.


En dan zomaar opeens, zonder dat we erg in hadden, kan er in Loosdrecht geschaatst worden. Misschien komt het omdat we de galdheid op de wegen onderhand wel zat zijn. (het kan altijd erger, zoals dit filmpje dat we door onze buurman toegestuurd kregen : http://www.bestofgooglevideo.com/fullscreen.php?video=641). Misschien komt het omdat het geen nieuws meer is na negen weken winterweer. Misschien komt het omdat wij niet zo goed hebben opgelet. Anyway, gisteren hoorde ik iemand over schaatsen praten en dat bracht ons op het idee om zelf de ijzers maar weer eens onder te doen. Heerlijk! De mannen vonden het ook leuk.





En bij een stukje over dit sportieve weekend, mag deze kanjer natuurlijk niet ontbreken!

Geen opmerkingen: